maanantai 14. helmikuuta 2011

Ahkerat koululaiset

Tänään meillä alkoi koulu. Ei voi vielä kovin rankaksi sanoa, tutustuttiin vain vähän siihen rakennukseen, jossa tullaan eniten aikaa viettämään. Liikuntaa saatiin oppimisen sijaan taas reilusti, käveltiin edestakaisin ottamassa valokuvia opiskelijakortteja varten ja suurin osa porukasta sai ostettua bussikortitkin. Muiden suunnattua lähipizzeriaan, päätin itse tehdä kerrankin kunnon ruokaa täällä. Vierailin ensimmäistä kertaa kaupassa yksin ja osasin kielimuurista huolimatta ostaa lihatiskiltä meetvurstia. Hieman alle 6 eurolla sai neljä possupihviä, mansikoita rasiallisen, kaksi pussia karkkia, leipää ja meetvurstia, joten ei voi valittaa hintatason olevan liian korkea. Jyrin pitsa maksoi vähän kalliimmassa pizzeriassa suunnilleen saman verran ja hyvää kuulemma oli.

Akakabuto

Käytiin täytettyjen eläinten huoneessa, josta löytyi eläimiä karvoilla ja ilman.



Tutustuttuamme kouluun paremmin, löytyi muitakin huoneita, joissa oli kaikkea mahdollista kivinäytteistä tuhoeläimiin. Hieman kattavammat kokoelmat kuin meidän koulun pikku vitriinissä.

Täältä haettiin bussikortit, vaikkakaan en ymmärtänyt mitä konttorirouva yritti sanoa. Nimi ei mennyt ihan oikein, mutta se voi olla sitten minun tsekkiläinen nimi.

Koulumaisemaa sisältä.

Saatiin lukujärjestykset käteen ja voi ihanuutta, aina perjantaisin on ekskursioreissuja. Hauskaa luvassa.

3 kommenttia:

  1. lotta täällä!
    hei ihan mahtista tää tejän blogi, minusta tulee vakiolukija ja joka-asiaan-kommentoija!
    mutta ennen kaikkea nyt tytsi, ihanaa ystävänpäivää armas ananas-ystäväni, lähetän lampaita ja sydämiä palmuja tähtiä palmuja, tiedäthän? ü

    ps.jyrillä on aika pähee lomaparta

    VastaaPoista
  2. ihana lukia täältä mitä teille sinne kuuluukaan! tää on vielä parempi ku mikään veispuukki :) pusuja sinne täältä vauvan tuoksuisesta erkkilästä.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa että ootte hengessä mukana! Myöhästyneet ystävänpäivä-toivotukset molemmille sinne <3 saa nähä koska Jyrin risuparta katoaa, sen piti nimittäin kasvaa vain kunnes päästään tänne (vaikka onhan se oikein symmpis).

    VastaaPoista