sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Missä on tiskiharja?

Päivän suunnitelmana oli ruokailla eräässä ruokapaikassa, joka löytyy läheltä koulua. Siellä siis lounastimme sunnuntaiateriamme ja päätin vihdoin kokeilla paikallista Coca-Colaa aka Kofolaa. Jo lähes tavaksi muodostunut ruokaolut ei välttämättä olisi ollut huono valinta tälläkään kertaa, sillä Kofolan määritelmä Jägermeisterin ja kylmän glögin yhditelmäksi piti täysin paikkansa. Mutta onpa sitä sentään kokeiltu.

Kofola in action.

Kevät ei näy täällä vielä puiden lehtinä.

Aiemmin hehkuttamani väritalot, niitä on kaikkialla!

Täytettyämme mahamme lähdimme patikoimaan kohti keskustaa aikeenamme ostaa tiskiharja, joka ei ilmeisesti ole täällä niinkään yleinen kauppatavara lähikaupoissa. Lähdimme kuin turistit konsanaan kartta kädessämme seikkailemaan ja mitä kaikkea näimmekään!

Aivan ensimmäiseksi pojat halivat jättipuuta jossain puistossa.

Sitten löydettiin portaat minne lie.

Päätettiin oman turvallisuuden tähden olla hortoilematta punasia päin, joten odotettiin kiltisti omaa vuoroamme.

Välillä piti tarkistaa kartalalta sijainti kuin turistit konsanaan ja yrittää löytää Interspar, josta uskottiin löytyvän tiskiharjoja.

Sitten ihailtiin rakennuksia.

Löydettiin keskustasta aukio ja huomattiin olleemme siellä jo aiemmin eräänä iltana.

Myös Sami joutui turisti-Tytin uhriksi.

Löydettiin vaatekauppa Jyrin makuun, mutta Interspar oli vielä hakusessa, joten ei auttanut jäädä paikoilleen.

Rautalankapäärynöitä.

Lopulta löydettiin hakemamme, mutta sitä ennen piti vielä poseerata paikallisen Nooan arkin edessä. Oikeasti se oli vain puolikas.

Intersparissa oli suuret, suuret viina- ja viinivalikoimat kaiken muun ohella. Pojat löysi 5-litraisen viinipullon, sellainen pitää hakea mukaan jahka saadaan bussikortit hankittua. Tiskiharjakin löydettiin, mutta informaation kulku takkuili, joten lopulta kaikki meidän residenssistä jätti harjat ostamatta uskoen muiden tehneen jo niin. Oh well, ensi kerralla sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti