keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Karvaton kaveri

Sitkeä influenssa, Suomesta kantautuneet surulliset uutiset ja väsäämäni Marimekko-esitelmä ovat pitäneet minut poissa blogista, mutta nyt loppuu hiljaiselo. On kulunut jo viisi päivää siitä, kun viimeksi maistoin ihanaisen ruoan maun ja uskokaan pois, Jyri on jo kyllästynyt valitukseeni tämän asian tiimoilta. Toivottavasti tähän on parannusta luvassa perjantaihin mennessä, sillä silloin on tiedossa viikonloppuloma Innsbruckin kauniisiin maisemiin. Vaihto-oppilaille suunnattu laskettelureissu jonnekin päin Tsekkiä peruuntui yleisen kiinnostuksen puutteen vuoksi, joten päätimme Jyrin kanssa muuttaa suunnitelmia, oikeastaan huomattavasti parempaan suuntaan. Lautailu jää omalta osaltani väliin, pistetään se sitten vaikka koulutehtävien piikkiin, mutta odotan silti innolla Alppimaisemia ja kauhulla uusia hostellikokemuksia.

Maanantaina ja tiistaina päätimme sivistää muiden maiden asukkaita suomalaisella kulttuurilla, toisin sanoen Rare Exports -leffaa esittämällä. Maanantain esitys jäi vähän heikkolaatuiseksi, sillä emme onnistuneet kytkemään elokuvaa televisiohuoneen televisioon, mutta tiistaina elokuva esitettiin joillekin jo hyvin tutun paikan valkokankaalta (kyseessä siis opiskelijabaari Green Club). Mitään suurryntäystä ei näihin esityksiin ollut mainonnasta huolimatta, mutta eipä tarvinut pelkästään suomalaisten voimin tätä kokemusta jakaa. Sunnuntaina käytiin Jyrin kanssa katsastamassa loput niistä yli 130 kaupasta, joita Galerie Vaňkovka piti sisällään. Mukaan lähti Iinalle syntymäpäivälahja, jonka Vesa ystävällisesti postitti tänään puolestani, kun itse makasin sängyssä pää kipeänä ja täynnä räkää.

Eilen kävin Jyrin kera pienellä kävelyreissulla lähiseudulla ja päädyttiin ihastelemaan lähestulkoon naapurissa sijaitsevaa kirkkoa ja löydettiin puisto, jossa oli suorastaan vuoristolliset korkeuserot.




Jyri yllätti minut tänään ajamalla parta- ja viiksikarvoituksensa pois. Vaikka itse siihen suorastaan yllytin useaan otteeseen, jäin kyllä hieman kaipaamaan karvakaveriani. Mutta helposti sen saa takaisin.

1 kommentti:

  1. Juhuuu posti tuli perille jo eilen. Ärsyttävää ku pittää ootella nyt että sais aukasta! -Iina

    VastaaPoista