torstai 17. maaliskuuta 2011

Makeaa elämää

Eilen meitä koeteltiin Jyrin kanssa niin pyykkivuoron kuin ikkunavarkauden kanssa. Eräs tsekkiläinen tyttö ei aivan ymmärtänyt oman pyykkivuoronsa jo päättyneen, kun jouduimme avaimen häneltä noutamaan. Tämän lisäksi joku ilmeisen janoinen ihminen päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen ja anasti Jyrin viinipullon ikkunalaudaltamme, jossa se oli viilentymässä. Onneksi viinien hinta ei täällä päätä huimaa ja uuden voi aina hakea lähikaupastamme Albertista. Viinin lisäksi ikkunalaudalta oli hävinnyt noin kuukauden vanha, avattu kaktusmehu, joka on saanut nauttia auringonpaisteesta aitiopaikalta. Viinivaras taitaa saada ansionsa mukaan, mikäli kyseiseen mehuun kajoaa. Eilinen päivä ei ollut pelkästään pienien vastoinkäymisien täyttämä, vaan saimme viettää myös makeaa elämää. Kirjaimellisesti. Simppa ja Vesa olivat hankkineet meille leffanaposteltavaksi ihanaista salmiakkia! Muiden maiden asukit ottivat salmiakin melko epäröiden vastaan, joten totuttelemista on vielä suoritettava heidän osaltaan. Suomalaiset sen sijaan kauhoivat salmiakkia suuhunsa kuin pienet lapset konsanaan. Ei ole salmiakin voittanutta, täällä nauttimani hedelmäkarkit ja tumma suklaa eivät vain vedä vertoja rakkaalle suolanamulle.

Näistä karamelleista pidän täällä.

Mutta näitä rakastan.

2 kommenttia:

  1. voi minun rakkauteni kohdistuu noita hedelmänamuja kohtaan (ja salaisesti toivon että tuot mulle sellaisen tuliaisiksi)!

    oli mulla myös asioita jotka askarruttaa minua: voiko sulle esim lähettää tekstiviestejä kohtuulliseen hintaan JA voiko teille lähettää postia kohtuulliseen hintaan?

    VastaaPoista
  2. nuo karkit = lapsuus. ja vastatakseni kysymykseesi: veikkaisin, että ihan kohtuuhintaan voi lähettää (riippuu sinun liittymästä tietenkin). vodafoneen olen vaihtanut liittymän täällä, joten voin lähettää väliaikaisen numeron vaikka sinun sähköpostiin. muut puhui aikanaan, että olisi halvempaa käyttää suomalaista liittymää viestien lähettämiseen Suomeen, mutta tuskin puhutaan suuresta hintaerosta.

    vastausta sitten toiseen kysymykseen: ainakin täältä lähetin Iinalle synttäripaketin melko huokeaan hintaan (noin eurolla lähti alle 100 gramman paketti Suomeen), mutta en tiedä sitten miten Suomesta lähettää tänne. Pitäisi perehtyä postin sivuihin. Voisin pistää varalta myös meidän osoitteen tulemaan, vanha osoite lienee vielä voimassa?

    VastaaPoista