tiistai 22. maaliskuuta 2011

Kevätmielellä

Kuinka ihanaa, mutta samalla rasittavaa, onkaan herätä aamulla auringonpaisteeseen. Tänään koettiin jälleen tällainen kevätherätys ja säätilastoja tutkailtuani voin todeta kevätmielen jatkuvan. Viime päivät on vietetty mölkkyä pelaillen, kaupungilla kierrellen ja ostoksia tehden (saa nähdä miten saan tuliaiset mahdutetta sallittuun matkatavaramäärään) sekä pihviravintolaan tutustuen. Aivan keskustasta läydettiin Steakhouse Highlander, jossa nautittiin Jyrin kanssa eilen runsaan kokoiset pihviateriat tumman oluen kera. Jälkiruoaksi Jyri tilasi kevään ensimmäisen jätskiannoksen, itse tyydyin toiseen oluttuopillisen.

Läksyjen määrä ei ole vielä tähän mennessä päätä huimannut, joten tein niitä pari päivää sitten melkein mielelläni.



Oikeaa ratikkaa odotellessa suorastaan kuumassa säässä.

Jugoslávská.

Torstaina otamme suunnaksemme Prahan, jossa tutustumme koulureissun tiimoilta Villa Müller -rakennukseen ja muihin arkitehtonisiin helmiin. Lauantaina puolestamme loikkaamme lentokoneella Milanoon ja tarkoituksena on myös tutustua ainakin Venetsiaan. Tuskin maltan odottaa! Ainoa harmillinen asia on, että kaikki matkaan lähtevät tavarat on kuljetettava käsimatkatavarana. Typerät nestesäännökset..

3 kommenttia:

  1. Kiitos lahjasta, oli aivan ihanat korut! -Iina

    VastaaPoista
  2. meillä on ikävä teitä, tulkaa jo! lupaan lähteä sun kaa baariin. pihlaki haluais tavata teijät, sillä oli viimeks silmät kiinni ja nyt sitä harmittaa. pusuja <3

    VastaaPoista
  3. Hyvä että miellyttää Iina.

    Voi Elise, mehän ollaan ihan pian siellä, yli puolet matkasta on jo taitettu! Baariin lähdetään tietty, mutta sitä ennen pitää tulla ehdottomasti tarkistamaan Pihlan (olette valinneet ihastuttavan nimen) kasvu. Kohta nähdään!

    VastaaPoista