maanantai 11. huhtikuuta 2011

Laiva on lastattu..

..uusilla kengillä! Lauantai osoittautui erinomaiseksi kenkäpäiväksi, vaikka aluksi kesäkenkien ostaminen tuntui hieman tuskastuttavalta. Olin vakaasti päättänyt löytää parin kesäballeriinoja, mutta kuinkas kävikään, mukaan lähti kaksi paria siroja kesäkaunokaisia. Jälkiviisaana kiinnitin enemmän huomiota kenkien ulkonäköön kuin niiden käveltävyyteen. Ensimmäinen koetepasteluni lähikauppaan synnytti pienen, mutta kivuliaan ruhjeen nilkan takaosaan, mutta uskon optimistisesti kenkien pehmenevän ajan kanssa.


Lauantai-iltana päätettiin lyöttäytyi erään tsekkiläisen ystävämme kelkkaan ja suunnattiin kohti kaupunkia. Alkuilta sujui mukavasti eräässä hotellin baarissa ja siitä suuntasimme olusten jälkeen kohti Livingstone-baaria (doctor Livingstone, I presume?), tosin seurueemme oli siinä vaiheessa karsiutunut käsittämään vain minut ja Jyrin. Mutta hauskaa meillä oli kahdestaankin. Ainoa ongelma oli osata tilata muutakin kuin olutta tai simalta maistuvaa siideriä, emme nimittäin muistaneet hyvien drinkkien nimiä, mutta onneksi appelsiini-vodka on aina turvallinen valinta. Eilinen sujui lähinnä nukkuessa ja pientä flunssaa parannellessa siinä samalla. Kommuunimme jäsenet ovat jälleen poimineet mukaansa jonkin sortin flunssaviiruksen, joka jälleen Jyrin kautta on hypännyt minuun. Pientä kurkkukipua ja nenän tukkoisuutta havaittavissa, mutta kaikki on niin kauan hyvin, kunhan makukykyni ei harhaile pois.

Taas yksi paikallinen olut maistettuna, Pegas nimittäin.

Ville ja vaimoke Pegasin äärellä. Muu seurue oli liian liikkuvaista sorttia kameran eteen.

Huomenna menemme Furniture and Design -kurssiin kuuluen perehtymään huonekalumessujen antiin. Jännittävä nähdä, millaisia toteutuksia paikan päältä löytyy, opettajan esitelmien perusteella voi odottaa ihan mitä tahansa.

3 kommenttia:

  1. Muista että jos tulee kivoja kenkiä vastaan niin minun kengän koko on 35-36 ;) -Iina

    VastaaPoista
  2. Laukun paino saattaa jo nyt ylittää sallitun kilomäärän, joten kenkiä et tule saamaan. Mutta lupaan tuoda jotain muuta kivaa (senkin ahne siskoni)!

    VastaaPoista
  3. Problem isosiskot -Ap

    VastaaPoista